Veelgestelde vragen

Reguliere veelgestelde vragen

Werken jullie op afspraak?

Nee, kapsalon Nasri werkt zonder afspraak. Tijdens de openingstijden ben je altijd welkom

Kan ik een cadeaubon aanschaffen?

Helaas werkt kapsalon Nasri niet met cadeaubonnen. Je kunt wel altijd naar een passende mogelijkheid informeren, we denken graag met je mee! om zo toch een leuk cadeau te geven.

Hebben jullie studenten korting?

Helaas hebben wij geen speciale studenten kortingen.

Kan ik de prijzen van de behandelingen ook online vinden?

De prijzen kun je vinden op de behandelingen pagina. Mocht je specifieke wensen hebben, loop gerust langs wij geven dan graag advies naar de mogelijkheden.

Wat is Grey blending

De grey blending behandeling is een kort durende behandeling om tijdelijk van uw grijze haren af te wezen. U haren worden hierbij gewassen met een grey blending product. Op dit moment is het alleen voor zwart haar beschikbaar.

Kan ik als vrouw elke dag langs komen?

Onze dames kapster is niet elke dag werkzaam. Mocht u als vrouw zijnde geknipt willen worden is het raadzaam om ons telefonisch te bellen zo weet u zeker dat zij aanwezig is.

Knippen jullie ook kinderen?

Bij kapsalon Nasri worden er ook kinderen geknipt. Kinderen zijn al vanaf jonge leeftijd welkom. Wij knippen zowel jongens als meisjes.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn geknipte kapsel?

Kapsalon Nasri lost graag jou klacht op. Kom vooral langs, per telefoon/e-mail is een beoordeling eigenlijk onmogelijk, schaam je hier vooral niet voor. Wij zoeken dan samen met jou naar een passende oplossing.

Corona virus

Op dit moment zijn er geen geldende richtlijnen vanuit het RIVM voor de kappers branche opgelegd. Wij werken zoals u voor corona van ons gewend was.

error: Copyright
×